بادمجان کباب

Print Friendly

بادمجان کباب

By September 19, 2012

بادمجان کباب یا بادمجان شکم پر شمالی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بحساب می آید و بصورت پیش غذا یا غذای اصلی در کنار برنج یا نان سرو می شود. در تهیه این خوراک علاوه بر سبزیهای متداول، از سبزیهایی بومی هم استفاده می شود، دوستانی که امکان دسترسی به سبزیهای بومی را ندارند، میتوانند مقدار بیشتری نعنا را جایگزین کنند.

Instructions

  1. بادمجان ها را به صورت راه راه پوست می کنیم. روی بادمجان یک برش عمودی به عمق دو سانتیمتر ایجاد می کنیم به طوریکه ابتدا و انتهای برش حدود یک سانتیمتر بسته باشد، کمی نمک به آنها می زنیم.
  2. بادمجان ها را روی منقل میگذاریم تا با حرارت ملایم کبابی شوند.
  3. سبزی، سیر له شده و گردو را در آسیاب کاملاً خرد می کنیم.
  4. مخلوط سبزی با سیر و گردو را با پیاز ، رب انار و دانه های سائیده انار خشک مخلوط می کنیم.
  5. ادویه،زردچوبه، نمک و فلفل را هم می ریزیم.
  6. داخل بادمجان را با این مواد پر می کنیم و در تابه قرار می دهیم.
  7. نصف پیمانه آب و گوجه خرد شده یا رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.
  8. بمدت ۱ ساعت با حرارت ملایم می پزیم.
  9. در صورت تمایل میتوانید گوجه فرنگی را هم به این صورت پر کرده در کنار آن قرار دهید.

Print

.

دیدگاه

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Comments are closed.