خوراک بادمجان شکم پر مازندرانی

Print Friendly

خوراک بادمجان شکم پر مازندرانی

By December 5, 2012

این نوع بادمجان شکم پر شمالی مازندرانی با گویش " کِرک بَپِرِس " و بسیار خوشمزه، اصالتاً با انارهای ترش محلی درست شده و در کنار برنج یا نان سرو میشود، ولی میتوانید با انارهای دیگر نیز این خوراک را درست کنید.

میتوانیم در کنار آن مرغ یا گوشت نیز قرار دهیم که در اینصورت نام آن به گویش مازندرانی " گوشت یا کِرک بادمجون اِنار" گفته می شود.

Ingredients

Instructions

  1. پیازها را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود.
  2. دانه های انار را در پیاز، با حرارت کم بمدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا به روغن بیفتد.
  3. نمک و ادویه جات را داخل آنار می ریزیم.
  4. درصورت ترش نبودن انار، رب انار را هم اضافه کنید.
  5. پوست بادمجانها را یک در میان می گیریم یعنی یک ردیف رو می گیریم و یک ردیف رو نمی گیریم تا موقع سرخ شدن و پختن شکل بادمجانها حفظ بشه. آنها را در مقدار کمی روغن سرخ کرده و برشی روی بادمجونها می دهیم.
  6. داخل بادمجان ها را با انار تقت داده شده، پر می کنیم.
  7. آنها را در تابه مناسبی قرار می دهیم.
  8. آب را اضافه کرده و بدون آنکه درپوش قابلمه را بزنیم به مدت نیمساعت با حرارت ملایم روی حرارت قرار می دهیم تا بادمجون پخته و کاملاً به روغن بیفتد.

با برنج یا نان سرو می کنیم.

Print

.

دیدگاه

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Comments are closed.