راویولی بادمجان

Print Friendly

راویولی بادمجان

By November 1, 2013

بادمجان متعلق به خانواده سيب زميني است از زمانهاي بسيار قديم در هند كشت مي شده است و از آنجا به نقاط ديگر جهان راه يافته است . چين از قرن نهم هجري شروع به كشت و زرع آن كرد . تجار انگليسي اين گياه را در قرن هفدهم ميلادي از گينه ودر انگلستان كردند و آنرا بنام كدوي گينه اي ميناميدند .

از نظر طب قديم بادمجان گرم و خيلي خشك است . بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بي بو و خاصيت است داراي خواص زيادي است . مهمترين خاصيت آن كم كالري بودن آن است كه غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه مي خواهند وزن كم كنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد .

Ingredients

Instructions

طرز تهیه سس

  1. پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن تفت داده تا سبک شود.
  2. سیر و زنجبیل تازه خرد شده را هم بریزید و کمی تفت دهید.
  3. نمک و ادویه جات را اضافه کرده و کمی تفت دهید. گوجه فرنگی و یا ۱ قاشق رب گوجه را اضافه کنید. ( در صورت استفاده کردن از رب گوجه باید مقداری آب هم اضافه کنید.)
  4. سبزیجات دلخواه را هم اضافه کنید.
  5. برای نیمساعت خوراک را با حرارت کم بپزید.
  6. خوراک را در ظرف نسوز مناسبی بریزید.
  7. بادمجان های رول شده را روی خوراک قرار داده و کمی زعفران حل شده روی آنها بریزید و بمدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ سانتیگراد فر قرار دهید.

طرز تهیه راویولی بادمجان

  1. پوست بادمجان را جدا کرده و بادمجان ها را به ورقه های ۱ سانتی برش می دهید.
  2. سینی فر را با ورقه آلومنیومی می پوشانید.
  3. دوطرف بادمجانها را بوسیله برس، کمی روغن بزنید و در سینی قرار دهید.
  4. بمدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ سانتیگراد بادمجانها را قرار داده تا طلایی رنگ شوند.
  5. پنیر را با سیر له شده و سبزی خشک مخلوط می کنیم.
  6. ۱ قاشق مرباخوری از مخلوط پنیر را روی یک گوشه از ورقه بادمجان خنک شده قرار داده و آن را رول می کنیم.
Print

.

دیدگاه

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...