سوپ ذرت

Print Friendly

سوپ ذرت

By November 19, 2012

یک سوپ راحت و سریع برای روزهای سرد که در عرض نیم ساعت آماده میشه... نوش جان

Ingredients

Instructions

  1. پیاز، سیر، هویج و ذرت را با آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد.
  2. نمک، فلفل و جو پرک را اضافه کرده و برای ۲۰ دقیقه می جوشانیم.
  3. شیر را اضافه می کنیم و برای ۱۰ دقیقه دیگر سوپ را روی حرارت جوشانده تا همانند حلیم غلیظ شود.
  4. در صورت تمایل با نعنا داغ سرو می کنیم.
Print

.

دیدگاه

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comments are closed.