شیرینی شکلاتی و بادام

Print Friendly

شیرینی شکلاتی و بادام

By February 21, 2013

Ingredients

Instructions

  1. کره را در محیط اتاق برای ۱ ساعت قرار می دهیم.
  2. پودر قند را اضافه کرده و با همزن برقی زده تا سبک شده و پف کند.
  3. وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر با همزن می زنیم.
  4. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مخلوط اضافه می کنیم.
  5. پودر بادام را هم می ریزیم و مواد را مخلوط کرده و کمی خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود.
  6. از مایه خمیر، گلوله هایی به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم.
  7. شیرینی ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندیم، با فاصله ۲ سانت دور از هم قرار می دهیم.
  8. شیرینی ها را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در طبقه دوم فر بمدت  ۱۵ دقیقه قرار می دهیم.
  9. بعد از آماده شدن روی شیرینی های خنک شده را کمی شکلات ذوب شده گذاشته و با بادام پر می پوشانیم.

طرز تهیه رویه شکلاتی:

شکلات را با کره روی بخار قرار داده تا شکلات ذوب شود.

Print

.

دیدگاه

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...