شیر برنج

Print Friendly

شیر برنج

By September 14, 2012

شیر برنج یا شیربا، چاشت و غذایی است که از شیر و برنج می پزند و بیشتر با مربا و شیره انگور می خورند. به آن " آش شیر" نیز می گویند. در روش سنتی برخی از شمالیها، ۱ قاشق کنجد برشته شده را با ۱ قاشق شکر آسیاب کرده و روی شیر برنج می ریزند که در یکی از عکسهای زیر بشکل قلب روی شیر برنج ریختم. نوش جان

Ingredients

Instructions

  1. برنج را شسته و بمدت ۲ ساعت می خیسانیم.
  2. آب آن را خالی کرده و با ۱/۵ پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار داده تا برنج نرم شود.
  3. شیر را اضافه کرده و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا شیر برنج آهسته جوشیده و مقداری غلیظ شود.
  4. نمک، شکر، خامه، گلاب، هل و زیره را می ریزیم و برای ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت نگه می داریم.
  5. زعفران حل شده را اضافه کرده ولی کاملاً مخلوط نمی کنیم تا همانند تصویر عمل بیاید.
  6. با شیره انگور یا مربا سرو می کنیم.
شیر برنج شکلاتی
۲۰۰ گرم شکلات رنده شده را در مرحله ۴ اضافه کرده و گلاب، زیره و زعفران را حذف می کنیم.
Print

 

.

دیدگاه

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comments are closed.