میرزا قاسمی

Print Friendly

میرزا قاسمی

By June 21, 2013

این نوع میرزا قاسمی به روش مازندرانی هست و روش درست کردن میرزا قاسمی گیلانی های عزیز را میتونید در اینجا ببینید.

Ingredients

Instructions

  1.  بادمجان ها را روی آتش کبابی می کنیم.
  2.  آنها را در آب سرد قرار داده تا براحتی پوست آنها جدا شود.
  3.  با گوشتکوب، آن را له می کنیم.
  4. پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن طلایی می کنیم.
  5.  سیر رنده شده را با نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم.
  6.  بادمجان له شده  را به مخلوط پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
  7.  گوجه های پوست گرفته و خرد شده را به بادمجان اضافه کرده و با گذاشتن  در پوش تابه ، بمدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا نرم و پخته شود.
  8.  تخم مرغ را به مخلوط گوجه اضافه کرده و دارچین را هم می ریزیم.
  9.  بمدت ۱۰ دقیقه  روی حرارت نگه می داریم تا تخم مرغ ببندد و غذا کاملا جا بیفتد.
Print

.

دیدگاه

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...