بادمجان ورقه

بادمجان ورقه یک نوع خوراک گیلانی هست که در کنار نان سرو می شود. در این دستور مقداری پیاز و سیر سرخ شده هم اضافه شده است که دوستان در صورت عدم تمایل میتوانند آن را حذف کنند.
Ingredients
- بادمجان - نیم کیلو
- پیاز - ۱ عدد
- سیر - ۳ حبه
- تخم مرغ - ۳ عدد
- روغن، نمک، فلفل و زردچوبه - به مقدار لازم
Instructions
- پوست بادمجانها را جدا می کنیم.
- بادمجان را به صورت ورقه برش می دهیم.
- ورقه ها را در مقداری روغن کمی سرخ می کنیم.
- پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.
- سیر له شده را در پیاز ریخته و کمی تفت می دهیم.
- تخم مرغها را با پیاز و سیر سرخ شده مخلوط می کنیم.
- نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم.
- مخلوط تخم مرغ را روی ورقه های بادمجان سرخ شده در تابه بصورت کوکو آماده می کنیم.