بادمجان ورقه

Print Friendly

بادمجان ورقه

By May 5, 2013

بادمجان ورقه یک نوع خوراک گیلانی هست که در کنار نان سرو می شود. در این دستور مقداری پیاز و سیر سرخ شده هم اضافه شده است که دوستان در صورت عدم تمایل میتوانند آن را حذف کنند.

Ingredients

Instructions

  1. پوست بادمجانها را جدا می کنیم.
  2. بادمجان را به صورت ورقه برش می دهیم.
  3. ورقه ها را در مقداری روغن کمی سرخ می کنیم.
  4. پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.
  5. سیر له شده را در پیاز ریخته و کمی تفت می دهیم.
  6. تخم مرغها را با پیاز و سیر سرخ شده مخلوط می کنیم.
  7. نمک، فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم.
  8. مخلوط تخم مرغ را روی ورقه های بادمجان سرخ شده در تابه بصورت کوکو آماده می کنیم.
Print

.

دیدگاه

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...