کباب ترش

Print Friendly

کباب ترش

By February 16, 2013

كباب ترش يكي از كبابهاي محلی شمال كشور است که بیشتر در شهرهاي استان گيلان و بعضی از شهرهای مازندران تهيه مي شود. این کباب فوق العاده ترد و خوشمزه ست. رنگ این کباب بخاطر رب انار، کمی  تیره رنگ می شود و برخی بجای رب انار، از آب انار استفاده می کنند. همچنین در صورت عدم دسترسی به سبزیهای بومی، می توانید نعنا را جایگزین کنید.

انار ساییده : دانه های انار را خشک کرده و در آسیاب کاملاً بصورت پودر درآورید.

Ingredients

Instructions

  1. پیاز را کاملاُ ریز خرد کنید.
  2. پیاز خرد شده را با گردو، سیر، دانه انار سابیده در صورت تمایل، سبزی معطر، رب انار یا آب انار و فلفل مخلوط می کنیم.
  3. گوشت را به تکه های کبابی برش داده می دهیم.
  4. گوشت را با مواد مخلوط کرده و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
  5. هنگام پختن  کباب، نمک را هم اضافه کرده و گوشت ها را به سیخ می کشیم و با حرارت ملایم کباب می کنیم.
Print

.

دیدگاه

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comments are closed.