کیک پنیر آلمانی

Print Friendly

کیک پنیر آلمانی

By August 31, 2012

کیک پنیر آلمانی German cheese cake یک نوع از کیک پنیری هست که بصورت پخته، آماده می شود. از دو لایه زیرین بصورت بیسکویت ولایه بالایی کرم مانند تشکیل می شود و آن را بعد پختن به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو می کنیم.

 

 

Ingredients

Instructions

طرز تهیه لایه زیرین کیک

  1. آرد، شکر، بکین پودر، نمک، وانیل و رنده پوست لیمو را در کاسه بزرگی می ریزیم.
  2. کره و تخم مرغ را اضافه کرده و خمیر را رویهم می آوریم و کمی ورز می دهیم.
  3. در کیسه پلاستیکی قرارداده و بمدت نیمساعت استراحت می دهیم.
  4. یک عدد قالب دایره به قطر ۲۰ سانتیمتر را با ورقه روغنی می پوشانیم.
  5. خمیر را با وردنه به ضخامت ۱ سانتیمتر باز کرده و در ته  قالب قرار می دهیم، بوسیله چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد می کنیم.
  6. درطبقه وسط  فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و بمدت ۳۰ دقیقه آن را می پذیم.

طرز تهیه لایه بالایی کیک

  1. سفیده و زرده تخم مرغ  را جدا می کنیم.
  2. زرده را با شکر و رنده پوست  لیموترش بوسیله همزن برقی زده  تا کمی پف کند.
  3. آبلیمو، آرد ذرت، ماست خامه ای و پنیر خامه ای را اضافه کرده و کمی می زنیم.
  4. در کاسه تمیزی سفیده ها را زده تا پف کند.
  5. سفیده زده شده را با مخلوط زرده و پنیر به آرامی مخلوط می کنیم.
  6. مواد را روی بیسکویت آماده شده در قالب می ریزیم. دور قالب را با ورقه آلومینیوم ( طبق تصویر )می پوشانیم تا گرما مستقیما با قالب تماس نداشته باشد.
  7. در فر با دمای ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه آماده می کنیم.
  8. سپس فر را خاموش کرده، در فر را نیمه باز نگه می داریم تا کیک کمی خنک شود.
  9. بعد از خنک شدن از فر خارج کرده و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
Print

.

دیدگاه

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Comments are closed.